Algemene voorwaarden Praktijk Hartgericht

 

Praktijk Hartgericht is aangesloten en registerlid van beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). De NFG is een beroepsorganisatie voor professionele therapeuten, werkend in de geestelijke gezondheidszorg. Er wordt gewerkt volgens het beroepsprofiel en de beroepscode van deze vereniging. De therapeut is geregistreerd bij de RBCZ en de praktijk heeft een AGB code zodat vergoeding via de zorgverzekering mogelijk is.

 

Klachtrecht

Naast registratie en certificatie biedt de NFG onafhankelijk klachtrecht. Wanneer je een klacht hebt over de behandeling meld je dit bij voorkeur bij de therapeut zodat er samen naar een oplossing gezocht kan worden. Als dit niet leidt tot een bevredigend resultaat kan je een klacht indienen bij de NFG. Meer informatie over 'klachtrecht' is hier te lezen.

 

Algemene betalingsvoorwaarden

Meer informatie over 'Algemene betalingsvoorwaarden' is hier te lezen (pdf download).

 

Privacy

Praktijk Hartgericht respecteert je privacy en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Meer informatie over 'Privacy policy website' is hier te lezen (pdf download).

Medisch Centrum Bijsteren,  Jan Nijenhuisstraat 191, 3882 HS Putten  |  06 - 10 633 844  |   leonieke@hartgericht.nl