Tarieven

Praktijk Hartgericht is aangesloten en registerlid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Wanneer je aanvullend verzekerd bent wordt door de meeste zorgverzekeraars de individuele therapie (gedeeltelijk) vergoed. Kijk voor meer informatie op de website van de NFG. De vergoeding valt onder ‘alternatieve zorg’.

De zorgverzekeraar CZ vergoedt naast individuele therapie ook relatietherapie wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Praktijk Hartgericht heeft het certificaat Christelijke Zorgverlener. De individuele therapie en de relatietherapie wordt bij De Christelijke Zorgverzekeraar (gedeeltelijk) vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk voor meer informatie op de website van De Christelijke Zorgverzekeraar . Bij De Christelijke Zorgverzekeraar valt de vergoeding niet onder ‘alternatieve zorg’ maar onder ‘psychosociale hulpverlening’.

Let op!
Of een behandeling wordt vergoed, is afhankelijk van jouw polisvoorwaarden en het pakket dat jij hebt gekozen. Neem dus altijd zelf contact op met de zorgverzekeraar en informeer naar de vergoedingsmogelijkheden.

Tarief individuele therapie

Het eerste gesprek is een kennismakings- en intakegesprek van vijf kwartier: €90 (BTW vrijgesteld)

Daarna hebben we gesprekken van vijf kwartier: €90 (BTW vrijgesteld)

Tarief relatietherapie of gezinstherapie

Het eerste gesprek is een kennismakings- en intakegesprek van anderhalf uur: €115,00 (BTW vrijgesteld)

Daarna hebben we gesprekken van anderhalf uur: €115,00 (BTW vrijgesteld)

logo NFG